Monday, 26 May 2014

XL Mayesa Shawl (Batch 7)

                                              





Assalamualaikum...

Alhamdulillah. 
Hari ini kami update Mayesa XL Shawl (Batch 7).
Ada 4 warna baru! :)
Shawl ini extra wide dan extra long. 
Insya Allah boleh cover bahagian depan dan bahagian belakang. 
Material pun insya Allah sangat best, dari crepe material. 
Material jenis ringan, tak tebal tak nipis, 
senang dibentuk, tidak panas dan tidak transparent. 
Alhamdulillah kami terima banyak positive feedbacks 
yang suka kan shawl ini dan ramai yang repeat order. 
Alhamdulillah. 

Terima kasih banyak-banyak ye korang :)
Jazakumullahu khayr <3



Cepat-cepat grab dearies sebab stok sangat terhad ye.
Untuk order, hanya isi ORDER FORM kat atas ini  :) 

 
(NOTA: Warna sedikit berbeza kerana beberapa faktor pencahayaan dan skrin komputer. 
Maaf di atas segala kesulitan) 



Ukuran Shawl
Panjang shawl : approx 2.0m
Lebar shawl : approx 0.7m

Harga 
RM 35.00 SAHAJA
1 helai RM 35.00
3 helai RM 100
 (tidak termasuk kos penghantaran)


 Postage 
SM : RM 6.00 | SS : RM 9.00

Model is wearing MS 21 - Dark Purple
MS 22 - Black
MS 27 - Carmine.. more to maroon actually :)
MS 14- Forest Green
MS 29- Fuchsia
 MS 01- Light Gold
 Model is wearing XL Mayesa Shawl in coral pink (MS20). 
Look at it's texture. 
Masya Allah. Major love!!

 Code : MS 01
Color : Light Gold
Status : AVAILABLE
Code : MS 02
Color : Thulian Pink
Status : AVAILABLE
Code : MS 03
Color : Silver
Status : AVAILABLE
Code : MS 04
Color : Persian Green
Status : AVAILABLE
Code : MS 06
Color : Ash Gray
Status : AVAILABLE
Code : MS 07
Color : Deep Sky Blue
Status : AVAILABLE
Code : MS 08
Color : Blue
Status : AVAILABLE

Code : MS 09
Color : Ivory
Status : AVAILABLE
Code : MS 10
Color : Emerald Green
Status : AVAILABLE
Code : MS 11
Color : Pastel Yellow
Status : AVAILABLE
Code : MS 12
Color : Purplish Pink
Status : AVAILABLE
Code : MS 13
Color : Peach
Status : AVAILABLE
Code : MS 14
Color : Forest Green
Status : AVAILABLE
Code : MS 15
Color : Oxford Blue
Status : AVAILABLE
Code : MS 16
Color : Purple Magenta
Status : AVAILABLE
Code : MS 17
Color : Dark Maroon
Status : AVAILABLE
Code : MS 19
Color : Golden Mustard
Status : AVAILABLE
Code : MS 21
Color : Dark Purple
Status : AVAILABLE
 Code : MS 23
Color : Violet
Status : AVAILABLE

 Code : MS 24
Color : Light Dusty Pink
Status : AVAILABLE
 Code : MS 25
Color : Deep Steel Blue
Status : AVAILABLE
 Code : MS 26
Color : Dark Brown
Status : AVAILABLE
Code : MS 27
Color : Carmine (maroon)
Status : AVAILABLE
Code : MS 28
Color : Olive Green
Status : AVAILABLE
Code : MS 30
Color : Copper
Status : AVAILABLE

Code : MS 31
Color : Baby Pink
Status : AVAILABLE

Code : MS 32
Color : Pink Lavender
Status : AVAILABLE
Code : MS 33
Color : Dusty Orange
Status : AVAILABLE
Code : MS 34
Color : Dark Chocolate
Status : AVAILABLE
Code : MS 35
Color : Off white
Status : AVAILABLE

   Covering Aurah is Beautiful....

Love,
Khaylaa Hijab

Chanel & Gucci Square Scarf




Assalamualaikum


Hi korang. Ini first time kami nak update tudung bawal. 
Sebelum ni semua selendang/shawl saja kan.
Tapi awal-awal dah update di fb dan ig. 
Hihi ;)



  Chanel Square Scarf (Bidang 50)

Bawal chanel ni insya Allah best sangat! 
Kain dia sangat lembut, jenis sejuk dan jenis berkilau. 
Ada 8 warna kesemuanya dan semua warna cantik sangat!
Insya Allah senang dibentuk.
Stok sangat limited untuk setiap warna.


Harga 

RM 33.00 SAHAJA
 (tidak termasuk kos penghantaran)

 Postage  
  SM : RM 6.00 | SS : RM 9.00


Code : BC #1
Status : AVAILABLE
Code : BC #2
Status : AVAILABLE
Code : BC #3
Status : AVAILABLE
Code : BC #4
Status : AVAILABLE
Code : BC #5
Status : AVAILABLE
Code : BC #6
Status : AVAILABLE
Code : BC #7
Status : AVAILABLE
Code : BC #8
Status : AVAILABLE



 Gucci Square Scarf (Bidang 60)
  
Square scarf Gucci inspired ini diperbuat dari 
100% viscose material.
Insya Allah senang sangat nak bentuk 
dan material sangat lembut.
Ada 3 warna sahaja dan setiap warna sangat limited ye. 

Harga 

RM 33.00 SAHAJA
 (tidak termasuk kos penghantaran)

 Postage  
  SM : RM 6.00 | SS : RM 9.00
 

Code : BG #1
Status : AVAILABLE
Code : BG #2
Status : AVAILABLE

Code : BG #3
Status : AVAILABLE


   Covering Aurah is Beautiful....

Love,
Khaylaa Hijab